+ BYTER TILL...

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN OCH MARIAS NYA BLOGG!
Vi har samma design som jag har på den här bloggen så länge tills vi hittar någon bättre eller gör en :)

+ the boys who..


+ Du kallar henne hora för du aldrig fick chansen att säga älskling..

Skolan idag var rätt så okej lite segt på slutet och absolut på syslöjden näst sista lektionen var det så fort man kom in, och " råkar " sätta på sig mössan så får käringen damp gååååååååååååååååå ut nu jag kommer och hämtar dig sen typ 15 minuter efter.. Vi var ju hos rektorn förra gången du vill väll inte besöka honom igen. Så himla iriterande -.- Aja ska fixa något att äta sen blire att stääääääääda rummet puss.

+ trött chey..

Är bara för trött orkar inte gå till skolan men ja måste. Ska väl upp och fixa mig nu kan blogga senare puss


+ fml

MIN DATOR FUNKAR INTR OCH JAG BARA HATAR DET ELLER MIN STATIONÄRA FUNKAR MEN ORKA SÅN DATA? åååååh. Aja håller er uppdaterade via mobilen istället då :)


+ inställt

Hej på er, kom hem för ett tag sen fixade mitt rum och åt lite. Sen så pluggade jag en hel del som jag egentligen ska göra nu men slänger in ett inlägg istället (a) Ni undar säkert varför det står inställt i rubriken, Jo det är så att när jag satt på någon lektion så fick jag ett sms av medborgarskolan och streetdancen blev inställt ja ba baajs liksom orka inställt första träningen aja hahah hörs sen

+ spanska

Hejhejhejhej alla söta läsare. Nu sitter ja på spanska lektionen med Alma hihi. Gillar inte spanska eller jo men inte läraren -.- vi kollar på någon spanska film kul jippi. Aja uppdaterar mer sen :)


+ school

Sitter i bild salen tillsammans med Julia L. Vi målar av något blad från ett träd kul ;) Gillar inte bild så värst mycket men det är inte något hat ämne direkt, det funkar ju. Ska väll fortsätta att lyssna hörs senare!


+ snö snö snö jag älskar snö snö snö

Asså helt otroligt vad jag gillar snön, förut typ hatade jag den haha. Har gjort en missbildad snögubbe med mi lillebror och mina kusiner verlkigen snygg blev den. Ska se på någon film med mamma senare om hon kan annars blire väl att dra ut eller något.

+ Efter du har fått mig att falla, snälla var där och fånga mig.

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ. Har varit ute i snön ett långt tag kom in för en stund sen. Gjorde ett litet hopp när man ska åka pulka hahah shit vad man flyger, fast jag åkte inte pulka åkte i en svart soppåse ;) Upptaderar mer senare, kommer in några foton också.
- Saknar mitt långa håååååååår.

+ godmorgon

Vaknade för en timme sen, åt lite frukost oså. Nu ska ja ut med lillebror och pappa i snön. Det blir säkert snö bolls krig ;) Hör av mig senare!

snygggggg

+ snygg och het jo tack jag vet ;-)

Skiiiiiiiiiit bra film!!! Asså Taylor är så fkng snygg asså ja dööööööör.. Iallafall kollade på film med mig själv eller min lillebror spelade på ipoden jämte mig en stund sen skulle han sova hihi. Skiiiiiiiiit grym film alltså, HAHA kommer typ bara tjata hela inlägget att filmen är aaaaaas grym haha gjorde det precis ååååååååh. Men nog om filmen ska ta och checka in fb sen sova eller glo på tv vi får se.
- makes me crazy

+ kolla upp... du är en tupp

Hej på er har fixat ny header som ni seeeeeeer. Har käkat pankaor med sylt tumme upp för det alltså! Snart så blir det familj mys eller så kollar jag själv på Abducation, vi får se :) Men vad tycks om headern? Gjorde den på två minuter, och det är bara en nuvarade header ska fixa en finare när jag har fler bilder :)

+ JAG ÄLSKAR SNÖN

Det är helt sjukt vad man kan älska snön! Shit asså, det har nästan inte varit snö på hela vintern så kommer den nu typ överlycklig!! Jag Mimmi Rille och Latte var ute och körde snöbolls krig gammal traditon ;) Amen vi var nere vid skolan och körde sen så brotades vi i snön helt galeeeeet alltså. Senare blir det familj myyys!

Foto: We♥it

+ ändrade planer

Tar och går ut med rilleboi och senare ikväll ska jag kolla på filmen. Get ready för snöbollskrig shit vad jag saknat snön!!!!!

+ Film

Hej på er har bara latat mig hela dagen, men har varit ute en stund osckså. Nu ska jag kolla på film den heter Abducation kanske ni redan sett? Kollade lite på en trailler och den ägde. Så nu ska ja ta och kolla på den. Uppdaterar senare, tänker också lägga in några gamla foton som jag hittade i skåpet men det får ni se sen!

+ spotify ♥♥

Mac Miller – Donald Trump
Amanda Fondell – All This Way
Amanda Fondell – Made Of
Bad Meets Evil – Lighters
J Cole – Work Out - Explicit Version
Bad Meets Evil – Fast Lane
Eminem – When I'm Gone
Rihanna – Where Have You Been
Det första ja lyssnar på när jag sätter på spotify.

+ orka att det små snöar nu?

Ska fixa mitt rum, damsuga och plocka upp alla kläder från golvet. Efter det blir det väl att fixa sig lite, ska träffa Paulina, Emilia och Latte. Kanske någon mer vet inte riktigt än. Morgonen har varit skön vaknade runt elva eller något satt vid datorn ett långt tag sen åt ja lite och så. Snackade med bästavän på msn innan, Gud vad mycket vi skrev. Gumman du är stark nog ta och visa det! Älskar dig hjärtat.

Foto: Weheartit

+ foto


+ Grym film

Kollade klart på filmen igår orkade inte blogga eter va dö trött klockan var bara 23:40 eller något haha. Ska kanske börja med 30 dagarslista vi får se, uppdaterar mer sen.

+ "The Help"

Hej på er, Kom hem för ca 15 minuter sedan. Sprang typ hem skit läskigt att gå själv vid alla radhus haha. Ska kolla på en film som heter The Help började att kolla lite igår men min favorit serie på tv:n började så jag stoppa filmen så tar den nu.. Bloggar mer sen annars imorgon.

+ hands off biatch

Är med fröken Emilia och herr Latte, HAHAHAHHA. Ja och Mimmi var och kollade på Lattes träning innan i en halvtimme eller så sen så åkte vi hem och nu så myser vi och snackar lite shit. Ska vara social med människorna som dödar varandra med kyssar.

+ Riktigt aktiv oså

Känner mig rätt så aktiv iallafall, vad tycker ni? Ska köra på en liten tväling om några dagar då statstiken ligger på topp :) Ska snart äta pizza alltså det är det bästa som finns när man är dö hungrig har typ inte ätit det på tre veckor känner mig stolt, men nu blire att stoppa in hela pizzan i magen minus några bitar hehe. Efter jag ätit ska jag dra till Emilia :)

+ Smile smile smile..

Bilder sen Monkey Town (a)

+ Cuz boy you're amazing just the way you are

Bad Meets Evil – Lighters

+ true


+ aaaaaaalways u

Hemma från Monkey Town nuuu, har tagit lite foton på min kusin och min bror kan lägga upp några foton ikväll. Har inte planerat att åka någonstans idag blir väll att hänga hemma hos Emilia med några till eller så hänger vi on my place. Ska plocka upp lite böcker och kläder från golvet så det inte ser ut som det gör!
flum bild såååååååklart!

+ Monkey town

Hej på er hängde med upp till Monkey Town innan har varit här typ en timme eller så :) Skulle från början inte hänga med hade förfärligt ont i magen men det gick över! Skönt alltså, nu ska jag ta och leta upp mina fina kusiner o min söta lillebror och ta några foton! Hör av mig sen.


+ Disney on ice

Lite bilder sen jag var i Göteborg i Scandinavium och kollade på Disney on ice, med familjen i kusinerna ;)

+ börjar imorgon ←

30 DAGARS LISTA:
Dag 1 - Två bilder på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 10 sanningar om dig
Dag 4 - Fem bilder från din sommar
Dag 5 - din profilbild med mest gillningar
Dag 6 - 8 st bloggar du följer
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - en bild på din dator
Dag 11 - en bild på dig och någon i din familj
Dag 12 - en bild som får dig att le
Dag 13 - en bild på en tid du saknar
Dag 14 - en bild som du tycker visar kärlek
Dag 15 - 2 puss eller kram bilder med dig och någon annan
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - något du önskar dig
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Din favorit outfit.
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

+ fixat och klart

Nu så har jag hållt på att fixa design, och lite små saker. Nu ska jag verkligen blogga seriöst och minst tre inlägg varje dag OK? Blir ju tråkitg med ett inlägg eller två så jag bestämde mig för TRE coolt va? Haha, orkade inte dra till skolan idag för liksom vem pallar vara i skolan på en fredag och sluta runt fyra? Inte jag iallafall ;) Har haft ont i magen sen igår kväll fast det börjar släppa nu hahah säger man så? HAHAH. Nu ska jag inte dryga ner er, hörs senare

+ Hey yo? Me? No your girlfriend.

Matte is the shit right now! Sitter på matte lektionen längst ner och läraren ser mig inte :D Spelar temple run runt tre miljoner snart (a) after the school ska jag och Julia dra till mig och plugga no paulina kommer säkert ickså. Hörs sen / e


+ What makes you beautiful

OMG JAG ÄLSKAR ONE DIRECTION SÅ ATT JAG NÄSTAN SPRICKER SHIT!! Känner mig lite elak mot Justin men den god biten ska ja aldrig dissa han är fortfarande bäst bara taggar tills hans nya album believe kommer ut och så måste jag köpa hans Under the mistletoe skiva liiiiiiiiiiiiite efter men måste bara haaaa den. Ska till och med köpa 1D Up all night album i just want it and i must have it now now now!!!!! Sitter och bombar mina stackars öron med 1D hehehehe. Har typ pluggat klart eller rättare sagt inte ens börjat heheh  aja puss / e
Zayan Malik i One Direction!

+ nu: plugga sen: chilla i tv


+ Ett stort plus för er!

Hej på er första gången i skolan nu 2012 hehe. Det gick super bra eller inte framåt slutet man blir bara för trött ;) Har varit med tuva en stund vi chilla för det mesta, vi skulle vart hos henne egentligen men va tvungen att passa amin en stund så det blev som det blev :) Ska börja blogga på morgonen innan jag drar till skolan hade jag tänkt, då vaknar ja runt 06:30 och så sitter jag vid datorn en kvart sen så fixar ja mig o äter frukost osv haha. Kul ;) Nu ska jag faktiskt plugga no måste komma igång bättre med det ämnet om ja vill bli doktor puss / e 

haha förra året?!?!??!!!

+ hjälp mig sova people?

Heeeeeeeeeeeeej.. Skulle ju läsa justins bok innan men hitta den inte damp!!!!! ska leta imorgon som fan. Orkade inte kolla på film för skulle förbereda lite inför skolan och så kollade jag på jesey shore istället ;) nu ska jag försöka bli trött eller nåt sånt / e

love

+ skola imorgon jippi -.-

Alltså man är faktidkt lite taggad inför skolan efter jullovet så känner jag iallafall. Nu håller jag på att ladda ner en film som heter Warrior riktigt grym sägs det. Men under tiden den laddas ner ska jag lägga mig i sängen och läsa justins bok som jag aldrig hunnit läsa ut, så nu blir det läääääääs time inte vilken bok som helst sötisar puss / e

cp... underbara bild saknaaaaaaaar! <3

+ vilket ljud datorn har :o

Helt otroligt vilket ljud min asus har alltså behöver inga högtalare haha :) Orkar inte plugga ska kolla på alvin och gänget med lillebror! Hör av mig sen puss / e

Innan när jag gick på basket :)

+ sovit gott? För det har jag ;)

Hej på er gick och la mig runt tre inatt inte så jätte bra när skolan börjar imorgon.. Haha men jag kunde inte somna så jag la mig åt andra hållet alltså där vart mina fötter ligger fattar ni att jag somnade direkt hahah? Ska testa med det ikväll runt tio elva måste ju lägga mig tidigare. Idag blir det en seg dag igen hehe nejmen jag har prov i skolan på onsdag eller tisdag så jag måste plugga lite till det och gissa vilket ämne? KEMI det värsta som finns :( Hör av mig senare! / e
Tider man aldrig glömmer! Älskar dig stumpan.

+ seg dag

Hej på er, Har fått pappas gammla dator en asus så har hållt på att avinstalera massa skit skit grym dator men det som är tummen ner med datorn är att den inte har någon webb men pappa ska köpa det sa han iallafall! Då kan jag använda webben på min fasta dator haha ;) Har pimpat datorn med massa justin bieber bilder hahah grymt söt är jag haha ska kolla på film nu puss / e

+ Badtime

Hej på er ska bada med lillebror nu hahah puss / e

+ Godmorgon hehe

Vaknade klockan två typ, åt frukost och nu så sitter jag vid datorn! Ska gå ut en snabbis med lillebrosan och Jacqe snart, en promenad :) Mamma, pappa o lillebror var på A6 innan så dom köpte en kamera väska till mig iiih skit fin aja bloggar mer sen /   e

+ grym film

Kollar på Colombiana med jacqe nu, filmen är snart slut tror jag. Men iallafall skit grym alltså jag menar det, SE DEN!!! Hejdå hihi / e


+ snöggingen har kommit

Nu har jacqe landat på mitt placering igen haha. Vi ska kolla på film snart men inte aja puss / e


+ I see London , I se france , I see Justins under-pants ;)

Känner mig sjukt spänd inför dansen om man ens får någon plats. Dansade för mer än 6 års sen på riktigt annars kan de ju komma lite utbrott att man vill komma på en dans nununu osv. Och så dansar man självklart på discon ;) Jacqe gick hem nu för hon skulle äta pizza, hon kommer tillbaka om typ en halvtimme då ska vi kolla på Colombiana :) Ska ta och gå upp till köket och se om det finns något att äta typ en frukt eller så, är inte så jätte hungrig eftersom jag åt ju frukost runt tre haha. Nu blire väl att besöka köket haha / e

+ Streetdance next!!!!!


Anmäld och redo inför streetdance med Jacqe, hoppas man kommer in nu bara :) Vi ska maybe ladda ner en film som heter Colombiana den verkar bra! uppdaterar mer senare / e

+ Lite bilder iallafall


+ @fotar med sötisen

Hej på eeeeer. Jag och Jacqe fotar lite just nu det är himla svårt att få en ensklid bild på Jacqe men men kanske ni får kanske någon ensklid bild på den sötisen. Vi tar mest på oss tillsammans så lägger in några senare! 


Nelly - just a dream! Gammal men sjukt bra, right?

+ med eller utan blixt?


Med blixt

Utan blixt.


+ Ni är bäst

Hey på er somna klockan tre igår och vakna klockan tre liksom hahah, coolt ju! Vi har precis ätit frukost senare, och nu ska ja och kanske jacqe ut en stund det snöar ju hihih. Men bloggar mer sen / e

Fotograf: [jag] Kamera: [Canon eos 550-d]

+ Söt som socker.

God kväll eller nåt haha, sitter i sängen med jacqe vi har precis kollat på en film som heter Stomp the yard homecoming. Sjukt bra film, ni borde se den alltså! Ska logga in på skype och se om det är någon kul inne hörs senare eller imorgon / e

Minns ni bielebers? (a)

+ jag se det snöa jag se det snöa det va väl roligt? hurra! eller nåt..

Jacqe har kommit eller hon kom för en halvtimme sen men hon duschade här så. Vi ska kanske fota, eller så chillar vi o kollar på film och snackar om allt i inget. Hon byter om just nu så ja passar på att blogga! Det blir nog en fruktsallad lite senare kyss! / e

jag och kusse!

+ I'm sexy and i'm know it!

Hey på er har badat med skit varmt vatten och en massa dusch créme! Skit gott var det nu så har jag klätt på mig, Jacqe kommer hit snart hon ska sova här så vi ska fota en hel del så ska ta och fixa mig nu hör av mig när jacqe har kommit. / e

+ klar med städningen i rummet

FÖRE:
EFTER:


+ SNYGG GRABB ↓

Håller på att städa mitt rum nu :) Det går faktiskt bra. Jacqe kommer hit senare eller så drar jag till henne vi får se! / e

+ seg torsdag

Hej på er har bara segat hemma idag rätt så skönt, att bara chilla. Har varit ute med lillebror o mamma i parken kul. Nu ska jag damsuga vardagsrummet sen totalt städa mitt rum! Bloggar mer sen / e

+ Flo Rida - Wild Ones ft. Sia

Morgon musik det bästa som finns! Har precis skalat klart potatisarna ;)

+ God morgon

God morgon på er! Hoppas ni sovit bra för det har jag typ hade kunnat sova i några timmar till men mamma ska ju såklart åka och köpa något i affären så jag får vakna och vakta min lillerbror. Ja o Amin segade lite i hans rum han lekte med sina bilar och jag halv sov. Mamma ringde mig och bad mig att skala några potatisar så det ska jag göra nu om jag lyckas, hatar och skala med en kniv haha. Ha det bra / e

+ Nu sova

Ska hoppa i sängen nu, kanske kolla lite på tv sen sova!

ÄR MED OCH TÄVLAR OM DAGENS BLOGG HOS DEN HÄR TJEJEN: 
klicka på bilden för att komma t bloggen sötisar!

+ You're the best part of my life

Har kollat på film med mamsen hihi rätt så bra film minns inte namnet på den så det är verkligen inte den  bästa filmen jag sett.. Ska ta och checka in fb i twitter nu pussN  / e
det bästa som finns: V A R M H O C K L A D W H I T GRÄDDE
Fotograf: Jag [Enna] Kamera: Canon eos 550-d

+ Fotograferade en söt liten sex månaders bebis hemma hos morbror dagen innan nyårsafton!

Kamera: Canon EOS 550-D / Fotograf: Jag [Enna]

+ TUMMEN UPP TILL

•••
Justin Bieber, Han är en fantastisk människa som sjunger så himla bra. Han tänker inte bara på sig som dom flesta kändisarna gör han tänker på alla i sin omgivning. Han skänker hundra tusentals kronor till fattigdom, grym kille det!
Min kamera [Canon EOS 550-D], Har inte direkt fått igång att fota så himla bra men man lär sig med tiden.
IPHONE 4, skulle inte klara av en dag utan den, min gulliplutt.
Min tv, kan spola fram och tillbaka när ja vill pluss till det alltså!

+ Mysig eftermiddag

Hej på er har haft en riktigt mysig eftermiddag var på bio med Julia, Vi kollade på Alvin och gänget 3 Super bra och rolig film! Hoppas det kommer en 4a ;) Efter filmen gick vi runt lite på stan fick med mig en masckara från hm för bara 20 kr hihi fynd fynd. Nu ska jag få in några bilder på datorn så kommer dom upp senare! / e


+ I mean it

Har kollat på film nu och kollat runt allt som händer på fb höhö. Nu ska jag gå och kissa, bortsa tänderna sen sova! Sov gott a l l a f i n a
söt chey med snygg tröja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


+ Im back AGAIN ♥

Hey folkkkket! Har fixat fram en ny design  och ny header tänkte ha det ett tag sen så byter jag igen. Julovet har gått hur snabbt som helst snart börjar ju skolan igeeeeen. Har haft ett riktigt gott 2011 om man stryker några saker.. Hoppas nu på ett mycket bättre år med alla nära och kära och mindre nära haha osvosv, Mina nyårslöften är: • Att jag inte ska äta godis på hela årert har fuskat fram tills nu men ska börja TOMORROW!
• Att plugga bra i skolan.
• Verkligen plugga jääääääääärnet på varje prov
• Åka till bosnien alone!!!!
Inte nå jätte jätte nyårslöften men så får det vara. Ska ta och ladda min kamera lite nu sen så kanske jag lägger upp lite bilder on my blog. HAHA känns som att jag använder engelska i varenda inlägg typ hahah k bry på det osv. Ha det gött puss / e

RSS 2.0