+ vem orkar plugga egentligen?

Hej på er, suger på att uppdatera men skolan har typ tagit över mitt liv... Orkar verkligen inte med No provet som ja har på torsdag har pluggat lite, sen satte ja mig vid datorn och nu är ja fast här HAHAH. Ska väll skärpa mig och verkligen plugga nu!
Bild från mallorca 2011.

+ plugg

Pluggar till no provet som ja har på torsdag och till so provet som ja har på fredag bajs på det! Åååååh hatar verkligen ämnet no och so ååhh.


+ Efter du har fått mig att falla, snälla var där och fånga mig!

Hej på er skolan idag gick åt skogen på näst sista lektionen vi hade prov och jag typ skrev inget fuck that. Innan idag så var ja ute med R en stund vi va och busade lite på våran gamla skola skrev lite mycket på tavlorna oså haha. Senare eller snart ska ja träffa en, venne om det blir av om inte så ska ja ringa Jullia h. Ha det gött puss
mamma <3

+ old but gold ♥


+ cuz boy you´re amazing just the way you are

ser att det finns något folk som kollar in min blogg varje dag TACK. Måste bara säga att vi här hemma har äntligen fått tillbaka laptopen som har varit inne på lagning!! Min fasta dator som jag kallar det har gått upp i rök den sätts på och stängs av fuck it. Nu ska jag verkligen njuta att vi äntligen har fått tillbaka datorn!! Är hemma från skolan idag, hade typ ont i halsen imorse och nu är det över så får man världens huvudvärk jävla migrän säger jag bara..
Nog om det bloggar mer senare ha det bra :)


+ back on track


RSS 2.0